Цього дня 6 вересня колектив ЦНАП Глухівської міської ради вітає всіх працівників ЦНАПів з професійним святом “дня адміністратора центру надання адміністративних послуг”.
 
Робота нашого ЦНАПу щоденно здійснюється наполегливою працею 14 адміністраторів (спеціалістів). Саме завдяки роботі цих людей формується обличчя міської влади, завдяки їх бажанню допомогти клієнтам ЦНАПу у вирішені тих чи інших питань.
 
Сьогодні з привітаннями до працівників завітало керівництво: міський голова - Надія ВАЙЛО, секретар міської ради - Людмила Васянович; керуючий справами- Лариса ГРОМАК, заступник міського голови - Маріанна ВАСИЛЬЄВА. 
Багато слів вдячності звучало з вуст гостей, подяка за сумлінну і наполегливу працю, високий професійний рівень під час виконання обов'язків, професійного зростання, здоров'я та досягнення нових цілей
  .
 
 
 
 
Від працівників ЦНАПу хочемо подякувати за побажання і нагадати, що наші двері завжди відчинені для кожного з вас. Адже головна мета нашої роботи — своєчасна і кваліфікована допомога.